Visst har hon rolig stil. Så sov jag också. Inte undra på att hon sovit så dåligt de senaste dagarna. Upptäckte igår att en tand spruckit upp i överkäken. Nu har hon tre bissingar. 
 
Redan onsdag idag. Jag ska på personalmöte vid ett och ikväll ska vi till vänner. Jag lyssnade på Rix morgonzoo häromdagen och då dissade Ola att man sitter med flera fönster uppe samtidigt när man är ute på Internet. Hehe, så brukar jag alltid göra, bloggen i ett fönster, facebook i ett annat osv. För det mesta har jag minst fyra fönster samtidigt. Hur gör ni? En sida i taget eller flera samtidigt?
 
Hoppas ni får en toppendag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  vilken sötis! är där med min tjej med, tanden har börat komma och helt plötsligt är det inga hela näter längre. tur att de är så sötta så att man förlåter edem för allt!

 2. avatar

  Godmorgon..Köpa lita kläder av mig? Ha en fin dag..söta bild..kram

  1. avatar

   Nä, de är för små. Men annars hade jag gärna gjort det.

 3. avatar

  Haha 🙂 vilken sötis!! 🙂

 4. avatar

  haha Vera sover precis likadant:)
  Och jag gör likadant som du, just nu sitter jag med fyra fönster uppe med bl.a. facebook och bloggen!

 5. avatar

  Så gulligt det är när man bara ser en rumpa som sticker upp! Skön stil hon har Ida:)

 6. avatar

  så söt! liam föredrar fortfarande att sova på rygg. ibland sover han på sidan men väldigt sällan på mage 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: