Surfade in i Lindex webshop och jag fullkomligt älskar koftan med mockafickor och Rickard gillar Bamse så det blev ett litet klick. Det blev även lite shopping till Ida igår på HM och KappAhl. Det behövdes fyllas på lite. Jag köper storlek 80 till henne nu men det är egentligen för stort så räknar med att hon kan ha kläderna desto längre istället.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  det brummelisa setet har jag med köpt till Isabella dock i stl 56

 2. avatar

  Vilka fina kläder!
  Tack för din kommentar, jag ska också börja tänka så att hon trotsar oss mest då hon är mest trygg med oss.

 3. avatar

  de e ju de men man vänjer sig!
  Man får vara lite trött men se t att man håller igång så ordnar d upp sig på dagen liksom:D

 4. avatar

  Åh! jag handlar också 80 till mina killar som är 8mån…har massor efter tjejerna som jag trodde jag skulle få återanvända!
  jag gillar Lindex baskläder, velourbyxorna. Men mest inne på retro och det är svårare att hitta!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: