Snygga tröjor från M by M. Jag vill ha båda två.
 
Godmorgon! Då var det ny vecka igen och jag ska snart iväg till jobbet. På onsdag har jag tagit på mig ett extrapass så den här veckan är jag bara ledig på torsdag. Mycket att göra med andra ord.
 
Imorgon ska vi köra testlopp på bana. Det ska bli kul att se hur snabb jag blivit på fem kilometer när jag varken har uppför eller nerför. Mer om det imorgon.
 
Vad ska ni göra idag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: