Ny vecka igen och idag jobbar jag till halv två. Den här veckan ser jag inte fram mot. På fredag är det farmors begravning. Jag tror inte att det riktigt sjunkit in tidigare att farmor inte finns mer men nu när det börjar närma sig begravning känns det mer och mer verkligt. Och jobbigt. Blä!!
 
Juniormatchen igår gick riktigt bra. Jag hängde med. Det enda som stör mig är att jag hade för bråttom och blåste offside vid två situationer där det var solklart inte offside. Men bara glömma nu och ta nya tag till nästa match.
 
Hoppas ni får en toppendag!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Superfin blogg 😀

  2. avatar

    Godmorgon! begravningar är inte kul, men jag tycker de fortfarande är overkligt när man går på de, klart man är ledsen men man fattar inte att personen är borta för en efter lång tid.
    Ha en bra dag!
    Härlig bild!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: