2 oktober 2023

Ny favorit

 
Jag gillar Petra Marklunds nya låt ”händernamot himlen”,
 
Godmorgon, jag är uppe tidigt idag igen. Resten av huset sover. När man inte får så mycket egentid på kvällen längre är det skönt att kliva kliva upp tidigt. Fick knappt plats idag. Både Alex och Ida sover hos oss i natt.
 
Idag ska jag iväg till Åtvidaberg och döma match. Damer blir det idag. Det ska bli kul. Hoppas bara att vädret blir lite roligare. Det är grått och trist ute.
 
Hoppas ni får en toppendag!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ny favorit

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: