Den här dagen har gått i ett kör. Jag har skickat in etikuppgiften, känns skönt att ha den klar samtidigt som jag är rädd att jag missat en massa viktiga saker. Jag hoppas inte det iallafall.
 
Det blev ett träningspass idag men det gick verkligen urdåligt. Hade för avsikt att springa en mil men kom inte ens fem kilometer. Kände mig så trött, undrar om det är en förkylning på gång igen. Blev ju nyss av med den förra…. Jag vill komma igång med träningen ordentligt nu. Förra veckan skrev jag att jag skulle börja med GI. Det har inte alls gått bra, istället har vi ätit mer onyttigt än nånsin vilket också resulterat i 2 kilo upp på vågen. Det håller inte. Nu är det skärpning som gäller.
 
Nu tittar jag på Pretty woman. Den går på nían och är en sån här film som man inte tröttnar på utan kan se hur många gånger som helst.
 
Hoppas ni haft en bra dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ja, träning är inte alltid helt lätt. När man tänker att man ska klara ett riktigt hårt pass klarar man knappt att lyfta en fot… Men när man tänkte ta det lungt går milen av bara farten :-). Tror faktiskt att det mesta sitter i huvuvdet faktiskt. så kämpa på!!!!
  KRAM

  1. avatar

   Så sant det där med att det sitter i huvudet. Tack för pepp.

 2. avatar

  Sv: ja precis det är de som är så läskigt. Jo det är faktiskt sant 🙂

 3. avatar

  Kul att det går bra med pluggandet! Duktig du är!
  Det gäller att bli nöjd med det man skrivit för jag lyckades alltid få för mig att jag kunde skrivit bättre trots att det var bra…good enough=)

 4. avatar

  okej, fy ett sådant jobb vill inte jag ha:D haha jag är beroende!! måste ha nagellack hela tiden:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: