avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilka vackra armband 😉

  1. avatar

   Tack! 🙂

 2. avatar

  Jag kikade in i din webshop, du har mycket fint där!

 3. avatar

  Tak så hemskt mycket!det jorde verkligen gott att fått fixat trappan! Jösses jag pluggar som en häst på kvällarna har inte haft tid med bloggen då jag har haft en uppgift som skall in hängandes över mig..MEN är redo för tävling snart. Jag skickar dig ett mail skall bara få kontroll över pluggsituationen här först, tufft i början såhär innan man kommer in i det;)

 4. avatar

  Så fina! 🙂

 5. avatar

  Det behöver inte vara just den formen på de rosa pärlorna, om du har några andra rosa som skulle passa in litar jag på dig =)
  Ska mäta min handled. Vad har du för pris?
  Kram!

 6. avatar

  SV: Tack så mycket 🙂

 7. avatar

  Oj, vad duktig du är och pärlar för fullt nu igen!

 8. avatar

  Åh så fina!
  Gillande verkligen det i mitten. Skulle det gå att få med rosa ist för blått? Och kan man beställa så man får en bra längd på det? Jag har så smala handleder =)

 9. avatar

  Ja det känns jätteroligt. 🙂 Tack för kommentaren. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: