Då var den här söndagen snart till ända. Matchen idag gick helt ok. Det var sista matchen som jag hade inlottad, får se om det blir någon mer innan säsongen är slut. Första halvan av säsongen startade knaggligt. Jag hade inget självförtroende alls och kände mig sämst i stan. Men det har börjat lossna. Idag blåste jag straff och fick till ett bra agerande=nöjd.
 
Jag har suttit en del med kommunikationsboken ikväll. Det är otroligt nyttigt att läsa om verbal och ickeverbal (kroppspråk, ickeord osv) kommunikation. Tänk vad mycket man säger med kroppsspråket omedvetet och hur viktigt det är att det man säger överensstämmer med det man visar med kroppen. En av uppgifterna är att under en dag på jobbet fundera särskilt på det här med hur jag använder ord och kroppspråket och sedan analysera mig själv. Det kommer bli riktigt intressant.
 
Har ni haft en bra helg?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Helgen har varit toppen och tillbringats i Jönköping!
    Vad spännande det låter med kroppsspråkets betydelse! Du får dela med dig av dina kunskaper sen till oss läsare:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: