Det senaste året har jag funderat flera gånger på om jag ska lägga ner min webshop. Det är så tråkigt att hela tiden få höra ”vad snygga smycken du gör” och sen ändå inte sälja något. Det är inte kul när smyckena bara blir liggandes här hemma. Men nu iallafall har jag ju börjat i Åtvidaberg igen med pärlkurser. Är det den lilla gnistan jag behöver för att komma igång igen? Jag vet inte, kanske, kanske inte. Jag vill ju egentligen men som sagt. Det är inte roligt när ingen köper det jag gör.

 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Trist att det itne går bra för dig! Himla fina de där va iaf =)

  1. avatar

   Ja, det är jättetråkigt….

 2. avatar

  Superfina! 🙂 Tänkte höra om du inte gör några guldfärgade smycken? Hittade inga i Webshopen. Är ute efter ett längre halsband med sån där ängel 🙂

  1. avatar

   Hej. Jag tar gärna mot beställningar i guld också. Jag är silvermänniska så därför gör jag mest i silver.

 3. avatar
  Anonym säger:

  Så du säljer också smycken, vad roligt! Men mindre kul när ingen köper.. Det brukar ju gå lite i vågor det där. Det är ju riktigt svårt att veta hur och var man ska marknadsföra sig (och det får ju gärna kosta typ 0 kr också haha).. Jag brukar se till att få nöjda kunder så går det lite av sig själv, de som berättar hur de hittade mig säger nästan alltid från någon de känner som köpt tidigare.
  Du kan ju alltid be någon vän om hjälp annars, ge henne ett smycke som hon kan ha på sig och lite visitkort hon kan dela ut när någon frågar varifrån hon köpt det. Min mamma frågade nyligen om hon inte kunde få några visitkort att ta med på jobbet eftersom hennes arbetskamrater ibland frågat vad det är jag gör egentligen när de sett ett av smyckena mamma fått. Så tyckte hon det vore smidigt att ge dem ett kort så får de kolla in shopen själva 🙂

 4. avatar

  Dom är ju verkligen fina & du är jätteduktig! Förstår om motivationen tryter dock när man inte omsätter som önskat.
  Jag funderar faktiskt på att beställa ett & har gjort det ett tag, men det är så krångligt med att sätta över pengar till Svenska konton tyvärr..

 5. avatar

  Åh om jag hade mer pengar så skulle jag handla av dig, har mitt halsband jämt och jag vet att kompisen som fick ett i födelsedagspresent älskar sitt..
  Så tråkigt att folk inte handlar!

 6. avatar

  Förstår att det är jobbigt ;/ Har du försökt marknadsföra dig hos bloggare? Te.x skicka ut pressprover och låta dem skriva om din shop & länka dig? 🙂 Ibland kan det vara den lilla puffen som behövs för att få folk att upptäcka.

  1. avatar

   Ja, jag har testat med bloggar. Än så länge har det inte gett något men jag kanske synts i fel bloggar/för några…..

 7. avatar
  Anonym säger:

  Tråkigt :/

 8. avatar
  Anonym säger:

  så fina =)

 9. avatar

  Åh så fina smycken! SV: Ja, i lagom mängd är det underbart gott!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: