29 november 2023

2 april

 
Igår hade jag kofta Ginatricot, linne Ginaricot och byxor från HM. De är jättegamla och jag har inte kommit i dem förrän nu. Äntligen säger jag. Har saknat att använda dem. 🙂
 
Tänk att det är april, vårmånad. Så härligt. Blev ni något lurade igår när det var första april? Det blev inte jag… Idag har jag och Rickard varit gifta i åtta år. Det firas med att jag jobbar ända till fyra. Nä skämt åsido. Men några särskilda planer har vi inte.
 
Här kommer några bilder från gårdagen. Lunchen blev nudlar och kyckling igen. Jag har verkligen snöat in på det…
 
 
Fokuserad liten tjej som vill rita.
 

 
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “2 april

  1. Snygg kofta och grattis till era 8 år tillsammans 🙂
    Kyckling och nudlar är ju jättegott! Det måste jag göra när jag kommer hem!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: