I sommar blir det Gotland igen.  Vi har idag bokat boende och det ska bli så roligt att komma tillbaka dit igen. Bilderna är från 2010 och vi hade då riktigt fina dagar värme, sol och solnedgångarna över Östersjön var magiska!
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Sv: Ja visst är det, härligt med knoppar och blommor överallt!
  Har också planer på Gotland till sommaren 🙂

 2. avatar

  Ohh så härligt =D

 3. avatar

  Jag håller med, jag älskar Gotland! Vi har ju seglat dit i 4 somrar nu få se om det blir i år med. Önskar dig en fin Valborg!

 4. avatar

  åh va kul, skönt att ha ngt att se fram emot!

 5. avatar

  Kul att ni bokat! Hoppas ni får fina dagar där.

 6. avatar
  säger:

  Vad härligt!

 7. avatar
  säger:

  Låter riktigt mysigt! 🙂

 8. avatar

  vad mysigt att åka till gotland 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: