Jag börjar se änden på mina inlämningsuppgifter. Jag fick VG på senaste efter komplettering och nu har jag bara två kvar. Så skönt att kunna räkna ner. Examinationsuppgiften är dock ingen picnic direkt men har gjort klart all information som jag vill ha i min pärm. Så nu ska jag bara skriva och berätta om hur vi ska göra förändringarna i praktiken. Det kommer inte bli så lätt. Som tur är så har jag fortfarande tid. 
 
I eftermiddag ska jag greja i trädgården. Om jag inte blåser bort förstås. Det viner i ventilationen och det är nästan så att fönstrena skallrar. Igår när jag och pappa var ute på stan så åkte vi till Plantagen och där blev det inköpt en till rosenbuske, penseer och en lerkruka. Det kommer bli så fint!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Vad är det du läser till? 🙂
  SV: Okej. Har du gjort det länge? 🙂

  1. avatar
   säger:

   Jag läser till specialistundersköterska inom avancerad omvårdnad och palliativ vård.

 2. avatar
  Anonym säger:

  Kul att det går bra med plugget. Jag har nog missat vad du studerar till? När är du klar?

  1. avatar
   säger:

   Jag läser till specialistundersköterska inom avancerad omvårdnad och palliativ vård. Jag är klar nästa vår.

 3. avatar
  säger:

  Grattis, va kul!

 4. avatar

  Vad mysigt det är när man kan börja plantera i trädgården! Jag har också fått ner penséer i utekrukorna.
  Ha en trevlig Valborg!

 5. avatar

  Grattis till VG och så mysigt att påta i trädgården
  Trevlig valborg nu
  kramar

 6. avatar

  Helt underbart :))

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: