Måndag idag igen och jag sitter här med böckerna vid sidan av mig och laptopen i knät. Jag är nästan klar med en uppgift och jag ligger bra i fas. Det är strålande sol idag och det känns uppiggande. Ljuvliga vår!
 
 
Ida älskar att leka på löpbandet…. 
 
Planer för dagen: Träna, plugga, dans ikväll och njuta av att är soligt och ganska varmt. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    Anonym säger:

    Härligt 🙂

  2. avatar

    Härligt att höra att du är i fas OCH att solen skiner! Här i Amsterdam börjar den titta fram mer frekvent. Hoppas den stannar! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: