Hanna Z tipsar om en rabattkod (HannaZ20) som ger 20% rabatt på hela sortimentet. Jag beställde jeansen och klänningen ovan.Jag hoppas verkligen att klänningen är stor i storleken då det bara fanns 38 kvar.
 
Godmorgon. Då var det onsdag igen och som vanligt på onsdagarna är det fullt ös hela dagen. Jag jobbar till fyra, då blir det snabbt hem för mat och sen är det körövning och cellgrupp. Det kommer bli klent med uppdateringar här idag.
 
Igår sprang vi löptest och det gick riktigt bra för alla, som väntat givetvis då det inte är särskilt svårt.  Jag sprang med och jag är riktigt nöjd med min kondition då jag körde alla 24 intervallerna trots hårt squashpass på förmiddagen.
 
Ha en toppendag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  klänningen var ju verkligen superfin:)

 2. avatar
  Anonym säger:

  Snygga kläder!

 3. avatar

  Söt klänning!

 4. avatar

  Vilken härlig sommarklänning!
  Vad duktig du är med din träning:)
  Sv; Tack! Roligt att du gillade inlägget.

 5. avatar

  Klänningen var ju SÅ söt!:-)

 6. avatar
  Anonym säger:

  Fina kläder! Jag behöver verkligen gå igenom mina, kasta och köpa nya. Intervallträning lät tufft men skoj!

 7. avatar

  Det var toppen tack =)
  Hoppas du får en skön onsdag !!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: