Efter utbildningen idag så åkte jag in till stan och träffade en vän från cellgruppen. Vi åt på Mozzarella, en italiensk restaurang här i stan som lagar riktigt god mat. Jag har ätit där flera gånger när jag har haft utbildningsdagar med skolan. Appropå skolan så fick jag mail igårkväll om betyget på senaste inlämningsuppgiften. Det blev godkänt men för VG behöver jag komplettera några saker. Jag velar lite om jag ska nöja mig eller lägga ner mer tid. Vissa av frågeställningarna var riktigt lätta att komplettera medan det var andra saker som jag tyckte var svårt. Jag får fundera lite till… Iallafall så var lunchen riktigt god och det var mysigt att träffas.
 
Nu när det är mycket bättre väder är barnen ute hela tiden och leker. Blir så glad av vårvädret!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vad härligt det är när man kan vara ute mer nu när våren är här!
    Får du någon fördel av det bättre betyget? I så fall tycker jag du ska komplettera annars tycker jag du ska känna dig nöjd. Kram

  2. avatar
    Angelica säger:

    Kunskap är makt

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: