29 november 2023

Valborgsmässoafton

Vi var ikväll iväg på majbrasa. Vi kom ganska tidigt så det var inte så mycket folk men senare var det precis packat med folk. En kör sjöng vårsånger och så var det givetvis ett vårtal. Det klassiska upplägget.  Bjuder på ett gäng bilder. Samuel var iväg med kompisar så jag lyckades inte fånga honom på bild. 
 

 
Vi trodde att det skulle bli regn men de mörka molnen försvann. 
 

 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Valborgsmässoafton

  1. Minns min barndom när man varje valborg var o kollade på valborgselden..saknar det faktiskt där vid badstranden…idag orkar jag inte ta mig nånstans…vet inte ens var de har en här i stan..haha..!
    Ha en skön 1 Maj 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: