Ikväll har vi varit iväg och träffat vänner som vi inte sett på hela sommaren. Det var riktigt roligt att ses igen och jag kände att jag saknat dem. Det blev väldigt mycket prat om allt som hänt sen sist och det var inte lite heller. Det var verkligen en härlig kväll. 
Pojkarna tog fram pysselgrejer och började greja lite. Ida var på annat håll men när hon såg vad de gjorde ville hon också måla. Det blev ett bad för fröken när hon målat färdigt och svintoskrubbning av bordet. Kul hade hon! 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Men åhh, vilken sötnos! Härligt att ni låter henne kladda! Det gör mig glad. Jag har alltid låtit våra kladda, men jag vet att alla inte orkar eller vill det. Men de har ju så kul då! 🙂
  Kram!

 2. avatar

  haha, att få kladda är verkligen alla barns dröm 🙂

 3. avatar

  Söta bilder!

 4. avatar

  Åå vad roligt hon måste haft att få måla!!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: