Ikväll har jag och Rickard sprungit 400-meters intervaller igen med  Emilia. Rickard tyckte vi skulle köa 1,40-tempo och det gick som en dans för Rickard och Emilia. För mig gick det lite tyngre. Mina tider blev: 
1. 1,48
2. 1,46
3. 1,48
4. 1,48
5. 1.53
6. 1,54
Mycket bättre tider än förra gången så det går verkligen framåt. Det känns som att det inte är långt kvar innan jag kör intervallerna på 1,45. Några kilon lättare med så flyger jag fram i spåret. Vad tyckte jag om nya skorna då? De var precis som jag tänkt mig, så sköna och så lätta så det var ett riktigt bra köp. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Härligt att det går bra och att skorna var till belåtenhet 🙂

 2. avatar

  Det var ett bra träningspass, vi kämpade på bra, tack för all pepp och allt stöd! Jag hoppas vi kan köra oftare 🙂 kram

 3. avatar

  Härligt at skorna var bra!

 4. avatar

  Härligt att det går framåt =D

 5. avatar

  Härligt jobbat! Jag springer knappast så fort, men jag har kört intervaller med mina barn idag – puh! Dom springer snart ifrån mig 😉

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: