Fredag igen och det här är sista helgen innan allvaret börjar på måndag igen med skola. Satt och läste igenom studiehandledningen igår och det kommer bli riktigt intressant. Den här terminen ska jag lägga upp på ett annat sätt så att jag inte stressar upp mig i slutet. Börjar jobba, det gör jag först på onsdag kväll. 
Idag har jag inga särskilda planer förutom att döma match ikväll i Tallboda, pojkar15 elit. Jo just det vi måste till stan och köpa fotbollsskor till Alexander och så måste jag ha nya visselpipor. De jag har sjunger definitivt på sista versen. 
Hoppas ni får en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Sv: Okej, tack så mycket för din åsikt! 😀
    Fin design du har!

  2. avatar

    Börjar Studera på Onsdag nästa vecka .:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: