Idag blir lilla Ida 21 månader. Vårt lilla lilltroll växer så det knakar. Det syns att hon skjutit iväg nu under sommaren. Snart behövs det fyllas på i hennes garderob med storlek 92. 
Får hon inte som hon vill så falsettskriker hon så det bara skär i öronen. Hon är en liten fröken som vet vad hon vill. Samtidigt är hon duktig och lyssnar på det vi säger för det mesta. Hon har lärt sig att krypa under staketet så nu när hon är ute och leker i trädgården måste vi ha koll på henne. Ord hon kan säga är ”e de”, sitta, äta, mamma, pappa, titta, snutte. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilken liten sötnos hon är!

 2. avatar

  Grattis till stora tjejen!

 3. avatar

  Sicket charmtroll

 4. avatar

  Det är så underbart att se dom små växa och utvecklas 🙂

 5. avatar
  Marcus säger:

  Grattis Idabus önskar Morbror

 6. avatar

  Ja väldigt 😀

 7. avatar

  Såå söt hon e

 8. avatar

  Vilken härlig bild! 🙂

 9. avatar

  stora tjejen! 🙂

 10. avatar

  grattis på dagen lilla söta Ida!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: