Vilken härlig gårdag vi hade. Sol, värme och barnen var på ett strålande humör hela dagen. Det märks att barnen blivit stora när de springer runt själva och inte bryr sig särskilt mycket om oss. Efter lunchen passade vi på att bada ett par timmar. Samuel stack iväg själv med kusinen, jag och Alexander var i piratlandet och Ida skrotade runt i plaskdammen. Dagen avslutades med karusellåkande, tittande på djuren och McDonalds i Kalmar. 
På rastplatsen i Emån. 
 Ölandsbron
 

 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad roligt med Ölands djurpark. Var ett par år sen man var där nu. 6 år sen tror jag närmare bestämt för trean var precis nyfödd då.

 2. avatar

  Första bilden är för gullig på Ida! Ni ser ut att haft en härlig dag i djurparken:)

 3. avatar

  Sv: Ja visst var den? Blev helt kär när jag hittade den 😀
  Ser ut som ni haft det riktigt bra!
  Kram

 4. avatar

  ÅÅÅåh underbara Öland 😀
  -Ja den uppskattades 😀

 5. avatar

  Låter som en perfekt dag!

 6. avatar

  Vilka härliga sommarbilder 🙂
  Sv: Du får hojta till när du har bestämt vilken färg du vill ha 🙂 Och tack för din söta kommentar 🙂 Kram

 7. avatar

  Sv: ja verkligen 🙂

 8. avatar

  härliga bilder
  kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: