Idag är det sista dagen på semestern. Det känns lite tråkigt men samtidigt skönt att komma in i vardagen och rutinerna. Under semestern har vi inte haft riktig koll på vad det egentligen är för dag. Fredag varje dag med tanke på godisintaget… Det blev sent i säng igår så vi tog sovmorgon idag, frukost blev det först halv elva. Jag fick ett telefonsamtal från Kisas juniortränare så det blir dit för att döma fotbolll i eftermiddag. Det blir skoj. 
Hoppas ni får en riktigt härlig dag!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Mysig bild!

 2. avatar

  sv: ja verkligen! 😀

 3. avatar

  sv: ja verkligen! 😀

 4. avatar

  sv: ja verkligen! 😀

 5. avatar

  sv: ja verkligen! 😀

 6. avatar

  sv: ja verkligen! 😀

 7. avatar

  sv: ja verkligen! 😀

 8. avatar

  sv: ja verkligen! 😀

 9. avatar

  sv: ja verkligen! 😀

 10. avatar

  sv: ja verkligen! 😀

 11. avatar

  sv: ja verkligen! 😀

 12. avatar

  sv: ja verkligen! 😀

 13. avatar

  Tack för dina fina kommentarer, har inte riktigt haft tid att besöka några bloggar under lillans första 3 månader, tiden bara springer iväg:)
  Så stor din lilla tjej har blivit!

 14. avatar

  Hoppas ni får en härlig sista semsterdag.

 15. avatar

  Ha en fin första vecka på jobbet efter semestern 🙂

 16. avatar

  Känns alltid lite vemodigt med sista semesterdagen, men skönt att komma in i vardag också som du säger

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: