Först så fixade vi fotbollsskor till Alexander men så tittade vi även på löparskor till mig. Provade ett par svarta Nike som hade varit perfekta döma i (rent utseendemässigt) men så hittade Rickard ett par Asics till mig. När jag satte dem på fötterna var det kärlek vid första ögonkastet. Så mjuka och så sköna och det kändes som att gå på bomull. Vi fick hjälp av en säljare och då provsprang jag skorna och gissa om de var perfekta för mig. Jag längtar till imorgon när jag ska ta en löprunda i skorna. Testade även de svarta på löpbandet men de var inte alls bra, de hade varit perfekta vardagsskor. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh, ett par nya träningskor hade jag velat ha med, men jag är nog lite för snål 🙁

 2. avatar

  Härligt när man hittar bra träningsskor. 🙂

 3. avatar

  Härligt när man hittar bra skor som man trivs i 🙂

 4. avatar

  Skorna är verkligen viktiga när man ska springa! Hade ett par dåliga, hatade att springa. Köpte ett par nya och det blev en helt ny känsla!

  1. avatar

   De är viktigare än man tror…

 5. avatar

  åh, jag önskar att jag också kunde ta mig i kragen och börja röra på mig! har ett par easytone som är perfekta för powerwalks, men det ska ju bli av också!

  1. avatar

   Det är bara att bestämma sig. Ett tips är att skriva in det i almanackan eller skriva i bloggen att man ska träna.

 6. avatar

  Sv: Ja, tack! Visst är den underbar! 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: