31 mars 2023

Söndag

Det är synd att bilden blev så suddig. Jag gillar nässelfjärilar och tycker att det är vackra insekter. 
Vilken skillnad det är att döma när det är bra fotboll och bra tempo. Idag hade jag ett annat fokus vilket gjorde att det gick mycket bättre. I en situation skulle jag haft mer is i flaggan bara, inte för att det var fel beslut men det hade blivit bättre om jag avvaktat. Jag hade riktigt roligt på plan och ser fram mot nästa match. 
Efter matchen så följde mamma och brorsan med hem. Jag var kanske inte sådär jättesocial men ibland är det skönt att bara vara tysta tillsammans också. 
Har ni gjort något kul idag?
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Söndag

  1. Den blev ganska skarp ändå, vilket mönster fjärilen har, vacker!
    Man kan ju inte vara social jämnt du hade ju dömt en match precis 🙂
    Ha en bra måndag! kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: