29 november 2023

En mysig söndag

Idag har vi haft en bra dag. Först jobb och sen åkte jag hem och bytte om och så åkte vi till mammas jobb för att sjunga. Tycker inte det gick lika bra idag men pensionärerna uppskattade det och det är huvudsaken. Efter sångstunden åkte vi  hem till mina föräldrar där barnen sydde, ritade och så spelade vi spel. Lägger in en bildbomb.
Älskar blusen jag bloggade om för ett tag sedan. Har den ofta.
Den här teburken som mamma har är så söt! Jag vill ha en likadan, och så vill jag ha teet som fanns i också, rooibos lemon. Så g.o.t.t.
”Aha, hedå”, sa Ida i telefon.

 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: