Dagens tips får bli den här snygga kappan från Ellos. Tycker den är riktigt snygg och passar alla tillfällen. Den finns i svart, marinblått och vinrött. Den finns HÄR.
God morgon fredag. Jag sitter i soffan med lilla Ida och tittar på Dumma mej 2. Planer för dagen är tandläkarbesök för mig (ogillar!)och sen ska vi sjunga på Rickards jobb. Jag vet inte riktigt hur det kommer gå då jag fortfarande är jättehes men de boende ser fram mot det så vi kan inte ställa in nu. Vi får helt enkelt hoppa över mitt solo.
Vad ska ni göra idag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  snygg kappa! 🙂

 2. avatar

  Hoppas det funkade bra att sjunga!
  Krya på dig,
  kram!

 3. avatar

  Tjusig !

 4. avatar

  Den var riktigt snygg!

 5. avatar
  Anonym säger:

  Jag jobbar min sista dag innan julledigheten!! (lunchrast just nu!) Ikväll blir det bio 🙂
  Vilken snygg kappa, förresten! Kanske skulle slå till, det var länge sen jag hade en kappa.
  Ha det gott!

 6. avatar

  Snygg kappa, skulle gärna ha den i svart 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: