Jag älskar godsaker som bullar, godis och att äta god mat. Nu under tiden jag verkligen är disciplinerad med kosten konstaterar jag att det inte är värt att fuska. Den ångesten det ger är inte värt det goda det smakar. När mamma och Marcus var här åt jag två lussekatter och två pepparkakor. Gott just under tiden men efteråt smakar det inte lika gott när jag får så dåligt samvete. Helt sjukt egentligen att godsaker ger mig sådana känslor. Nä, bättre att äta bra mat och slippa känna så här. Fördelen är att det är mindre lockande att fuska. kväll har det blivit ett styrketräningspass framför tv:n, ”pilates boot camp”, skönt att avsluta dagen på ett bra sätt.
Igår körde jag första löppasset sen jag blev sjuk. Det blev då intervaller i stegring: började i 8km/h i en minut och sen för varje minut ökade jag med en km/h ända till jag var uppe i tolv km/h då jag sänkte till 8 igen. Det upprepades fyra gången. Sista intervallen i 12km/h körde jag i två minuter. Jag tycker det är ett perfekt pass när jag vill köra något tuffare än distans men ändå lättare än intervaller (fyrahundringar eller åttahundringar) och tempoträning.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Känner igen mig i det där, man äter för det är gott och det är gott, men i efterhand känns det inte värt det!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: