God morgon, idag har jag vaknat med en ordentlig heshet. Jag hoppas att det beror på att jag sjöng igår, jag har inte tid att bli ordentligt förkyld då jag måste komma igång med träningen. Jag har haft en period när det bara har gått dåligt varje pass vilket lett till att jag är så omotiverad och har ingen lust alls. Ett bra pass och det kommer vända sen, det är jag övertygad om.
Ikväll har Alexander julfest på skolan och innan dess ska jag plugga. Hoppas ni får en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Hoppas du känner dig bättre nu. Själv blev jag hemma med migrän idag men känner att det börjat släppt nu. Blir hemma imorgon med fast då hoppas jag på attt kunna göra nåt litet och inte bara ligga däckad 😀
  KRAMIS

 2. avatar

  Dom hade roligt hihi…..kul med julfest så klart !!!
  Ha det gott och tack för titten!!
  Kram bia

 3. avatar

  Krya på dig!

 4. avatar

  Håller tummarna för att du slipper förkylning!:-)
  Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: