En rolig klänning från Lekmer. Tycker kängurun är så söt med de stora ögonen. Med rabattkod lekmer200 får man 200 kronor rabatt vid köp över 1000.
God morgon. I stort sett all snö har töat bort. Hoppas den kommer tillbaka lagom till jul. Matchen igår var riktigt bra. Leksand fick storstryk av LHC så det var roligt att se många mål. Ida var så duktig och satt nästan hela tiden still. Mycket hjälpte nog att hon hade en stor popcornskål att smaska på. 🙂
Barnen ska snart till skola och förskola och jag ska plugga. Mamma och Marcus kommer i eftermiddag och så ska vi öva inför att sjunga på grötfesten som är på mitt jobb ikväll. Känns sådär bra då jag vaknat med ont i halsen.
Vad ska ni göra idag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    Anonym säger:

    ja lite trist att snön töat bort,trodde det skulle bli en vit lucia men tveklöst nu,söt tröja kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: