2 oktober 2023

Pysslat

Efter dagens jobb gick jag till Chrianne och köpte lite smågrejer; snöflingor, glashjärtan och sidenband att dekorera ljuset ovan med. Köpte även en ljuslykta som ska stå på byrån i hallen.
Ikväll har barnen fixat julklapparna till varandra och nu ska de bara slås in. Äntligen är vi klara och julstämningen börjar äntligen komma. Lite snö och allt hade varit perfekt. Är ni klara med allt julstök?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Pysslat

  1. Vad fint du hade gjort med ljuset.
    Hoppas du haft en mysig 4:e advent, jag har jobbat 7:15-20:30 så här har det inte mysts så mycket alls.
    Ha en fin kväll
    Kram Linda

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: