Du behöver:
 
1200 gram fisk i block (det krymper mycket)
Färska champinjoner
Purjolök
Körsbärstomater
Citronpeppar
Grädde
Creme fraiche
Vatten
 
Börja med att sätta in fisken i ugnen på 200 grader. Skölj och skär champinjonerna i bitar och avsväll först. Stek därefter i smör och salta. Blanda ihop grädde, creme fraiche, citronpepar, vatten, purjolök, svamp och tomater. När fisken är nästan klar (efter ca 40 minuter om den är djupfryst) så häll på såsen och ställ in i ugnen igen ca 15 minuter.
 
Servera med kokt potatis och sallad. Mums!
 
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    men åh va gott det såg ut ! Det måste jag testa någon dag när fantasin tryter 🙂

    1. avatar

      Gör det. Det var smaskens.

  2. avatar

    Mmmm, mums med firre! Alltid kul att få fler fiskrecept 🙂

  3. avatar
    Anonym säger:

    Tack för recept, det ska jag pröva 🙂

  4. avatar

    Åh, ser väldigt gott ut! Tack för tips och inspiration!

  5. avatar

    Detta recept sparar jag, ser kanongott ut.

  6. avatar

    Va gott, nya fiskrätter är alltid kul och få!
    Själv gjorde jag en med kyckling, zuccini, fetaost idag, den blev supergod 🙂

  7. avatar

    oh det där lät och såg himla gott ut du 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: