och Mat

Fisk i ugn

 
Du behöver:
 
1200 gram fisk i block (det krymper mycket)
Färska champinjoner
Purjolök
Körsbärstomater
Citronpeppar
Grädde
Creme fraiche
Vatten
 
Börja med att sätta in fisken i ugnen på 200 grader. Skölj och skär champinjonerna i bitar och avsväll först. Stek därefter i smör och salta. Blanda ihop grädde, creme fraiche, citronpepar, vatten, purjolök, svamp och tomater. När fisken är nästan klar (efter ca 40 minuter om den är djupfryst) så häll på såsen och ställ in i ugnen igen ca 15 minuter.
 
Servera med kokt potatis och sallad. Mums!
 
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fisk i ugn

Lämna ett svar till SusanneAvbryt svar