Du behöver:
1200 gram fisk i block (det krymper mycket)
Färska champinjoner
Purjolök
Körsbärstomater
Citronpeppar
Grädde
Creme fraiche
Vatten
Börja med att sätta in fisken i ugnen på 200 grader. Skölj och skär champinjonerna i bitar och avsväll först. Stek därefter i smör och salta. Blanda ihop grädde, creme fraiche, citronpepar, vatten, purjolök, svamp och tomater. När fisken är nästan klar (efter ca 40 minuter om den är djupfryst) så häll på såsen och ställ in i ugnen igen ca 15 minuter.
Servera med kokt potatis och sallad. Mums!
men åh va gott det såg ut ! Det måste jag testa någon dag när fantasin tryter 🙂
Gör det. Det var smaskens.
Mmmm, mums med firre! Alltid kul att få fler fiskrecept 🙂
Tack för recept, det ska jag pröva 🙂
Åh, ser väldigt gott ut! Tack för tips och inspiration!
Detta recept sparar jag, ser kanongott ut.
Va gott, nya fiskrätter är alltid kul och få!
Själv gjorde jag en med kyckling, zuccini, fetaost idag, den blev supergod 🙂
oh det där lät och såg himla gott ut du 🙂