Igår efter jobbet blev det en skön kvällspromenad till station för att åka hem. Riktigt skönt var det med frisk luft. Rickard kom och mötte mig och så hade vi en mysig kväll med godis och filmen ”men inte om det gäller din dotter”. Jag tyckte den var lite rörig då de tryckt ner en tjock bok på 1½ timme. Jag tror filmen blivit bättre om de tagit sig tiden till att presentera rollfigurerna bättre. Men den var spännande iallafall.
 
Idag har jag en lång dag på jobbet. Ser fram mot rasten då jag planerar att sova ikapp lite. Är så trött!
 
 
Bara några bilder från gårdagen, kassler i ugn med svampstuvning, ost och ananasringar. Alex tittar på Scooby Doo och Ida leker i kastrullskåpet.
 

 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ha ha. Kastrullskåpet var en av mina favoritplatser att leka på också.. Men det kanske är det för alla barn i och för sig..

 2. avatar

  – Ja det är verkligen skönt!
  Man känner sig mycket piggare tycker jag 🙂

 3. avatar

  Kikar in här och önskar dig en fin helg! Härlig blogg förresten. 😀

 4. avatar

  Kikar in här och önskar dig en fin helg! Härlig blogg förresten. 😀

 5. avatar

  så söt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: