Idag har jag försökt att plugga lite men sömnbrist och tankar på annat gjorde det väldigt svårt.  Jag känner mig allmänt vissen, rastlös och konstig. Det kändes ju så bra i förra veckan när jag fick klart första inlämningsuppgiften men nu har jag kört fast. Snart kommer jag börja jobba mer också så innan dess måste jag få koll på läget. Stress, stress….
 
Ikväll är det iallafall körövning och efter det ska vi träffa våra vänner från kyrkan. Det får nog tankarna att fokusera på annat. Hoppas jag iallafall.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag tror det är årstiden som gör mycket, jag kommer mig ofta vissen och trött men det är för att jag saknar solen och tycker allt blir så mycket tristare i detta trista och gråa väder som vi har… MEN vi går mot ljusare tider! håll ut 😉
  Kram från YStad

 2. avatar
  Under mina lockar säger:

  Det är svårt att plugga när man har en massa annat att tänka på. Hoppas att det lossnar för dig innan jobbet börjar. 🙂 Själv håller jag på att fundera ut vad jag ska skriva om i min kandidatuppsats… Det tar en massa tid, tid som man inte egentligen har. Det stressar verkligen.

 3. avatar

  Det kommer säkert att gå jättebra 🙂
  Tycker alltid att du bjuder på väldigt fina och inspirerande kläder..
  Ha en fin kväll
  Kram Sandra

 4. avatar

  Hoppas du får ordning på pluggandet!:)

 5. avatar

  Hoppas att du får bukt på tankarna!

 6. avatar

  hoppas plugglusten kommer tillbaka 🙂

 7. avatar

  Jag missade att du var egen företagare. Vad är det för företag du har?

  1. avatar

   Jag gör egna smycken som säljs i min webshop http://www.hannadesign.se

 8. avatar

  Stress är ingen rolig känsla. Hoppas du får en bra kväll o kan ta nya tag i morgon. Krya på dig. Kramisar Tina

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: