Samuel älskar att dansa så när Danskultur (en förening för dansare, både för de som aldrig dansat förut och för avancerade dansare) startade här så anmälde jag honom till streetdance för nybörjare. Ikväll var första tillfället. Det såg riktigt roligt ut så nästa gång ska jag testa också. Samuel tyckte det var roligt men svårt och vill mer än gärna fortsätta. Det blir toppen tror jag då han verkligen behöver en fritidsaktivitet.
 
Jag gillade verkligen läraren. Det märks att hon brinner för dans och vill att andra ska upptäcka glädjen i att dansa så det var kul.
 
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  Jag älskar att dansa och streetdance ser riktigt kul ut, om än svårt.
  Självklart ska du prova! 🙂 Säkert en rolig grej att göra tillsammans.

  1. avatar

   Ja det lutar åt att jag testar.

 2. avatar

  vad roligt det ser ut…jag älskar att dansa så jag förstår om Samuel gillar det :-)…Lycka till!!
  kram Åsa

 3. avatar

  Så roligt att hitta något som han kan göra, och som han själv tycker är roligt :). Ännu bättre blir det ju när de som lär ut brinner för sin sak!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: