Jag har väldigt mycket. Jag jobbar, ska gå upp i procent from nästa vecka, jag pluggar, är damcoach för damdomarna, tänker döma fotboll själv, och så är det familj och hem och allt annat jag vill göra som träning osv. Som ni ser är det fullt upp och för att jag inte ska känna mig stressad så måste jag få till nån form av struktur. Därför ska jag börja med en veckoplanering så jag får en bättre översikt och också kan bocka av allt eftersom det blir gjort.
 
Den här veckans planering ser ut så här:
 
Måndag: Plugga LCP och söka information i 3 timmar. Gå på streetdance med Samuel. Tänkte testa dansa själv idag. Det kan vara roligt att ha någon aktivitet tillsammans. Ringa ett samtal som jag skjutit upp ett tag. Spela squash med Rickard.
 
Tisdag: Plugga 3 timmar. Domarkurs på kvällen. Löpträning i skogen.
 
Onsdag: Plugga 3 timmar. Körövning och cellgrupp på kvällen. Löpträning och styrka.
 
Torsdag: Veckostädning och jobb 16-21.
 
Fredag: Plugga tre timmar. Träning.
 
Lördag: Domarkurs i Norrköping hela dagen.
 
Söndag: Jobb 7-13.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  Oj, ja du har verkligen fullt upp du! 🙂

 2. avatar

  Hur hinner du med allt? Fast de konstiga är ju att man hinner mer när man har mer och göra, hur går de ihop 🙂
  Kram

 3. avatar

  Var en full vecka. Men rätt skönt att hålla sig sysselsatt, tycker i alla fall jag. 🙂 Vad jobbar du med? Och vad pluggar du till? 🙂

 4. avatar

  Alltid bra med schema när man har mkt och göra =).. Jag gör lika för att få ordning på min vardag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: