29 november 2023

Tisdag

 
 
Gårdagen var ingen rolig dag, parkeringsböter, glömmer bort en träff med en vän (pinsamt, jag skäms fortfarande). Men jag fick till ett bra träningspass: 4 kilometer löpning i skogen. Det var plusgrader så man sjönk i snön vilket gjorde det jobbigare och när vi kom hem körde vi styrketräning och explosivitet med olika övningar. Idag känns det i mina axlar. Blir spännande att se om jag kommer få ännu mer träningsvärk.
 
Natten var jobbig. När Ida för en gång skull sover så vaknar man flera gånger av Samuel som har problem med sina vattkoppor. Stackars líten. Jag hoppas att de snart ger med sig.
 
Planer idag: Bara vara hemma och ta det lugnt. Jag har ingen energi alls och vill krypa ner i sängen istället. I eftermiddag ska jag iväg och jobba fyra timmar. Det är lite lagom med tanke på hur trött jag är.
 
Ha en toppendag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tisdag

  1. Nej gud det är så irriterande och farligt! Imorgon köper vi sele till Leo. Fattar inte varför vi inte gjort det tidigare, han har hållt på sådär i typ 5 månader nu. Suck!
    Jobbigt med såna nätter, så jobbigt när barnen väcker varandra eller är det inte den ena, så är det den andra som vaknar. Hoppas dagen blir bra. Kram!

  2. Ja om jag ändå ska bli skickad dit, så kan väl han få all information så att dem blir säkra på en gång. gör mig ju bara mer förvirrad. tråkigt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: