Tänk att det lilla sprattlande knytet har blivit 6 år idag. Att säga att tiden går fort är en underdrift. I höst börjar han på förskola. Det är häftigt att få följa samtidigt som jag önskar att det kunde gå lite långsammare.
 
Idag har Alexander fått present, vi har ätit mat som han önskat: hamburgare, pommes frites och glass till efterrätt och haft en mysig dag tillsammans.
 
Aldrig kunde jag drömma om som tonåring att jag skulle ha tre barn innan jag fyllt trettio…. Livet blir verkligen inte som planerat men jag älskar det!
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  På dagis blir hon smått utmattad och behöver sova en liten stund. men inte 1½ timme. är ju sjukt? ja hoppas verligen inte att hon sovit så länge idag. tänkte "förhöra" dem. funkar det fortfarande inte, så får vi lösa det på annat sätt. men hon får inte sova sådär länge.
  det skumma är ju med att hon aldrig sover så länge hemma. vi hade henne vaken en dag helt. för hon ville inte sova på dan. men då va hon medvetslös vid middagen och orkade inte. så hon ligger verkligen på gränsen..

 2. avatar

  Och jag kunde aldrig tänka mig att jag en dag skulle bli fyrbarnsmamma, men jag är glad att jag blev det:)). Hoppas,fortsättningen av omskolningen går bra! Kram

 3. avatar

  Grattis till honom! Hoppas han fick en mysig födelsedag:)

  1. avatar

   Tack, det fick han. 🙂

 4. avatar
  Michan säger:

  Ja tiden går för fort,jag önskar att dom kunde ha varit bebisar lite lägre 🙂

 5. avatar

  åh så söta!

 6. avatar
  Anonym säger:

  Åren går….
  GRATTIS PÅ FÖDELSEEDAGEN 🙂

 7. avatar
  Anonym säger:

  Vilket nöjgt födelsedagsbarn!
  Härligt.

 8. avatar

  Grattis 🙂
  tack så mkt!

 9. avatar

  Tiden går alldeles för fort! Hmm, man vet aldrig vad man har har i framtiden 😉
  Och, det blir sällan som man har trott!
  Ha en bra kväll.
  /C

  1. avatar

   Ja den gör ju det…

 10. avatar

  svar: Tack detsamma!

 11. avatar

  Grattis till honom! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: