Det här halsbandet har jag stansat idag. Tyckte texten var given. Nu kan jag ha med mig barnen ”utanpå” kroppen också. I hjärtat och i tankarna är de alltid med mig.
 
Den här modellen på halsband har jag nu lagt ut i webshopen. Andra nyheter är också på gång. Sidan är dock lite trög så det går inte så snabbt.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Tack för att du kikade in till mig! Vilka fina smycken du gör! Ska absolut titta in till din webbshop när det ramlat in lite lön på kontot igen 🙂
  Kram Annica

  1. avatar

   Gör det. 🙂

 2. avatar

  Åh vilket underbart halsband! Precis ett sånt jag varit på jakt efter ett tag. Nu ska jag kika in på webshopen och kolla runt!

 3. avatar

  Vad fint!!

 4. avatar

  Jätte fint!
  Jag bär ALLTID mina barns namn runt halsen 🙂

 5. avatar

  Men så fint halsband!

 6. avatar

  Åh vad fint!

 7. avatar

  jätte fint 🙂

 8. avatar

  Sv; Tack så mycket!! Väldigt fint halsband!

 9. avatar

  Tack snälla du! 🙂
  ditt halsband var jättesött! har själv inga barn men misstänker att sånt där är grymt kul att ha när man väl har det 🙂
  ha en fin dag!

 10. avatar

  Ja visst är det roligt med besök!!! Gjorde ju också att jag hittade till din fina blogg. Har kikat runt lite här och förälskade mig i bilden på din lilla som äter clementin med hela ansiktet 🙂

 11. avatar

  Svar:
  Jaaaa 😀 Med undantag för flera hundra kräkningar och foglossning, huvudvärk, sängläge etc så har det varit jättebra 😉

 12. avatar

  Hejsan.Måst ju kolla din blogg oxå, kul att du tittade in på min. Härliga smycken du gör! Läser du till ssk? Jag jobbar på en palliativ avd och har gjort i några år. Kul med lite kurser.
  Ha en bra dag. Jennie

  1. avatar

   Tack! Jag är uska och läser till specialistusk inom avancerad omvårdnad och palliativ vård.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: