Jag skrev häromdagen att jag tycker det är lite tidigt med vårkläder men nu har jag inte kunnat låta bli att kolla in HM:s vårkläder och lite sugen blir jag allt. Det är iallafall rätt sida om nyår.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ja,nu när julen är över så längtas det till våren.Och alla vårplagg pluppar upp!!har fått hm katalogen redan i brevlådan,så man kan ju uinte låta bli att bli suktad,kram A

 2. avatar

  Tack så mycket!
  Jag längtar tills vårkläderna kommer hit i butikerna, det har varit tjocka vinter kläder här också och det blir jobbigt och förvarmt!
  God fortsättning på er!

 3. avatar

  Vilka härliga vårfärger! Fanns det lika fina kläder för vuxna? =)

 4. avatar

  Den blå jackan, så fin! Är själv sugen på vårkläder nu 😉

  1. avatar

   Håller med!

 5. avatar

  Finns ju så mycket fint! =)

 6. avatar

  Eller hur! Vårkänslor nästan, underbart 😀

  1. avatar

   Ja!!!

 7. avatar

  de har så mycket fint 🙂

  1. avatar

   Ja det har de. 🙂

 8. avatar
  Anonym säger:

  Åh vårkläder är alltid så kul tycker jag. Har sett att ALLA utom jag verkar ha fått hem katalogen från hm, så jag hoppas den dimper ner här snart också. Jag gillar att sitta och bläddra först innan jag kikar runt på hemsidorna. Ellos däremot har kommit så lite nytt har jag att titta på. kram

 9. avatar
  Anonym säger:

  haha det var redan vårnytt när jag handlade julklappar…vääldigt tidigt i år??!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: