Så lustigt det kan bli ibland. Tidigare idag tittade jag ut och tänkte att det var längesen det snöade. Nu när jag nattade Samuel för en stund sedan såg jag att det börjat snöa. Det är så konstigt det där hur man kan tänka på saker som sen händer. Det är inte första gången det händer….
 
Vi har iallafall haft en härlig söndag, en riktig slappedag. Nu har jag laddat batterierna för en ny vecka. Det känns att förkylningen är på väg bort men jag är fortfarande hes. Inte så som i fredags när sköterskan skojade med mig och frågade om jag svalt en anka men tillräckligt för att ha sångabstinens. Hoppas, hoppas att rösten är ok till på onsdag. Annars åker jag på körövning ändå och bara lyssnar. Lite fastnar ju så med.
 
Vad har ni gjort idag?
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Sv. Ja, verkligen 🙂

 2. avatar

  Märkligt det där 🙂 Jag är trött på snön nu och skulle gärna ha lite tidig vår istället! Önska gärna lite sol till Skåne 😉

 3. avatar

  nu börjar snön smälta bort 😛 wohooo

 4. avatar

  Hoppas rösten kommer tillbaka för dig!

  1. avatar

   Nu är den tillbaka!

 5. avatar

  Det är riktigt lustigt 🙂 Och på tal om snö, här är det (typ) snökaos idag. Helt galet!

  1. avatar

   Vad tråkigt med snökaos!

 6. avatar

  Ja, det är gott 🙂

 7. avatar
  Anonym säger:

  Snöade massor här igår kväll också!

 8. avatar
  Anonym säger:

  Usch hoppas det blir bättre med dig snart! 🙂

 9. avatar
  Anonym säger:

  Haha, dus kulle aldrig tänkt så! 😉 Krya på dig!

 10. avatar

  Här blev det exakt likadant idag, vi kommenterade att det inte snöat på länge, och efter en stund började det flingas lite i luften..Lustigt! 🙂
  Sv: Jag tycker också att det är så mysigt att gå till bvc. Skulle kunna gå dit en gång i veckan för surrets skull 😉

 11. avatar
  Under mina lockar säger:

  Härligt med slappsöndag! Det har vi också haft. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: