31 mars 2023

Pluggsöndag

En vinterbild i repris. Jag älskar känslan i den här bilden. Det är mitt i stan men det ser mer ut som ett hus nånstans mitt ute i skogen. En sagovärld.
 
Jag har suttit med näsan i skolböckerna idag. Den första inlämningsuppgiften ska vara inne 22 februari och den är redan nästan klar. Det känns som att jag har läget under kontroll, det gillas, särskilt eftersom att jag kommer gå upp i procent från fjärde mars. Livet känns riktigt bra nu!
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Pluggsöndag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: