En vinterbild i repris. Jag älskar känslan i den här bilden. Det är mitt i stan men det ser mer ut som ett hus nånstans mitt ute i skogen. En sagovärld.
 
Jag har suttit med näsan i skolböckerna idag. Den första inlämningsuppgiften ska vara inne 22 februari och den är redan nästan klar. Det känns som att jag har läget under kontroll, det gillas, särskilt eftersom att jag kommer gå upp i procent från fjärde mars. Livet känns riktigt bra nu!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så fin vinterbild! Frost och sol gör världen magisk!

  1. avatar

   Ja, jag längtar efter sol så jag kan fota lite fina bilder.

 2. avatar
  Anonym säger:

  Vad fint! Ser så vackert inbäddat ut!
  Hoppas du får en fin start på veckan:)

 3. avatar

  Vilken härlig bild! Vintern är verkligen vacker.

 4. avatar

  Vilken vacker bild!
  Vad duktig du är som redan har gjort klart uppgiften såå tidigt!:)

 5. avatar

  Härligt! Gött att ligga rätt i pluggandet och att livet känns på topp=)
  Kram C

 6. avatar

  Ha en fin Söndag 🙂

  1. avatar

   Tack detsamma!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: