Igår tog vi ett impulsivt beslut att åka ner till Astrid Lindgrens värld. Det var strålande sol och verkligen perfekt väder. Vi tittade på Pippiteater, och gick runt i de olika husen. Barnen ville hälsa på skådespelarna men när de kom fram blev de alldeles blyga och vågade inte. 
Karlsson på taket. Om det är någon figur jag absolut inte gillar så är det just han. Tycker han är så dum.

Nils Karlsson Pyssling
Gamla Vimmerby i miniformat.
Pippiteatern var verkligen rolig. Vi skrattade högt flera gånger. 
Tre allvarliga barn på Pippis häst. Barnen hade verkligen en bra dag och var så nöjda när vi åkte hem några timmar senare. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Ser ut som att barnen hade en fantastisk dag! Lär ju vara rena drömmen att få åka dit!
  Pippi-teater ser inte helt fel ut 🙂

 2. avatar

  Så rolig utflykt! Vi är också sugna på att åka dit.

 3. avatar

  Åh va härligt 🙂

 4. avatar

  men va roligt! vi har tänkt att åka dit nästa sommar, när båda barnen är lite större! Kommer ihåg att man själv varit där som liten, så kul! 😉

 5. avatar

  Vilken mysig utflykt! Det är så härligt med sommaren och lediga dagar – all den spontanitet det bjuder in till!
  Önskar er en fin dag.
  Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: