Idag åkte vi och badade för första gången i år. Jag doppade mig inte men Alexander lekte för fullt. Han är verkligen  en liten fisk. Ida älskar att bada i badkaret men utomhus var det än så länge ingen hit. 
När vi kom hem stod det träning på schemat så jag har sprungit 4 kilometer idag och så skönt det är efteråt när träningen är avklarad. Jag är inne i en svacka då jag har svårt att motivera mig. Det vore toppen om man kunde vila sig i form. 🙂
Ha en härlig måndagkväll. 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilka söta barn!! 🙂
  Hoppas allt är bra med dig <3

 2. avatar

  Härliga badbilder! Hoppas solen kommer tillbaka hit snart så vi också kan bada 🙂

 3. avatar

  Kul med bad!

 4. avatar

  Vad skönt

 5. avatar

  Åh va härligt 🙂

 6. avatar

  åh vad härligt att bada 🙂

 7. avatar

  härligt härligt! vi var också och badade igår, men idag är det regn. svensk sommar 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: