7 december 2023

Att sitta ute

Två av de senaste armbanden jag gjort. På berlocken står det fånga dagen. Ett gammalt ordspråk men ack så aktuellt. 
Det är riktigt varmt och härligt ikväll så jag sitter på uteplatsen och bara njuter av att det fortfarande är sommarvärme ute. Men bara för att jag skrev så kommer det givetvis lite kalla vindar men jag tänker sitta ute ett tag till ändå. Jag älskar verkligen att bo här. Lycka ut i fingerspetsarna.
Alexander var så fin ikväll när jag kom hem från jobbet. Vi pratade om lite allt möjligt och sa godnatt. Han kommer upp för att säga något så gulligt att jag bara smälter som snö i vårsolen: ”mamma, tack för att du födde Ida, jag gillar henne”. Syskonkärlek och lycka i samma andetag.  
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Att sitta ute

Lämna ett svar

%d