Vi har haft till en början en regnig dag på Borås djurpark med en barndomskompis till Rickard och hans sambo. Lagom till vi skulle hem till kompisen och grilla slutade det regna och eftermiddagen/kvällen blev riktigt fin. Vi tog en skön kvällspromenad och vi stannade även och lekte vid en lekplats. Därefter var det dags att åka hem med våra trötta barn. Ida var jätteduktig och gick massor utan gnäll.  
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Tråkigt att ni hade otur med vädret – barnen brukar dock ha roligt ändå 😀
  Vi funderar också på att åka till dit,men har hört från flera att det har varit väldigt jobbigt att gå – massa backar m.m. Är det fortfarande så? eller är det lätt för en småbarnsfamilj att ta sig fram?

 2. avatar

  så himla mysigt med djurpark!

 3. avatar

  NI VERKAR HA HAFT DET RIKTIGT BRA IDAG. FINA BARN OCH FINA DJUR PÅ BILDERNA 😉
  KRAM ANNA

 4. avatar

  Vilka härliga bilder 😀

 5. avatar
  säger:

  Så trevlig dag =D

 6. avatar
  säger:

  Så mysigt att strosa omkring på djurparker, synd bara att ni inte hade bättre väder❤

 7. avatar
  säger:

  Vilka härliga djurbilder:)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: