Vad härligt med fredag och helg. Nu jobbar jag bara nästa vecka med och sen är det semester i fyra härliga veckor. Nu räknar jag verkligen ner. Det ska bli så skönt. Det blir en lugn hemmaeftermiddag här iallafall. Det är kvavt ute så jag bara väntar på att det ska åska.  
Nej, nu ska jag hämta barn, längtar!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Fina bilder!

 2. avatar

  denna vecka kommer gå så fort, snart är det din tur att ha semester!

 3. avatar

  Ja, det är jättehärligt med semester 🙂

 4. avatar

  Så fin design du har!

 5. avatar

  Härliga röda blommor som lyser upp! Skönt att du snart har semester, förstår om du längtar:) Fin klädinspiration där nedan!

 6. avatar

  Vackra blommor 🙂

 7. avatar
  säger:

  Härligt med semestertider!! Hoppas ni får en härlig fredag, själv ska jag ut och springa en runda♥

 8. avatar
  säger:

  Nu verkar värmen komma i alla fall. det har varit varmt hos oss idag, även om det inet varit blå himmel. Jobbar kväll så jag har kunnat vara ute och i trädgården några timmar idag =)

 9. avatar

  Vilka vackra blommor. Ha nu en riktigt skön helg.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: