Den första semesterveckan har inte inneburit att ligga på sofflocket. På Gotland blev det tre träningspass och igårkväll sprang vi först fyra kilometer och därefter cyklade jag med när Rickard sprang ytterligare åtta kilometer i högt tempo. Egentlige hade jag tänkt springa ett varv till i skogen men jag fick såna skavsår av shortsen så jag fick nöja mig med fyra kilometer löpning. Idag vill jag springa intervaller, frågan är om jag ska göra det på förmiddagen eller ikväll efter matchen.  Det tåls att tänka på. 
Ska ni träna något idag? 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Jag ligger inte heller på latsidan under sommaren men måste säga att det är aaaaningens svettigt att springa i 27 graders värme haha. Sprang 6km igår. Brukar du köra med någon vilovecka någon gång per år? Vi ska gifta oss på lördag så nästa vecka ska jag iallafall vila ett par dagar 😉 Ha en bra dag!
    Kram Lotte

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: