Jag är egentligen en bokmal men har inte hunnit läsa särskilt mycket under våren. Jag har flertalet olästa böcker  hyllan som väntar på att jag ska ha tid. Nu under semestern har jag dels läst ”den dubbla tystnaden” som jag bloggade om häromdagen och så idag läste jag ut ”Inte helt perfekt”. Det är en bok som jag verkligen kan rekommendera för den som vill skratta men den bjuder även på tårar. Precis som verkligheten är, lycka varvat med tråkiga saker. 
”När gick det egentligen på tok? Var det när hon hittade fotot av den halvnakna före detta flickvännen i sin pojkväns filofax? Eller kanske när hon fick veta att hon skulle spela in en ångande het sexscen med den snyggaste mannen i världen, någonsin?
Att leva lycklig i alla sina dagar visar sig vara svårare än man skulle kunna tro.”
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad bra, den har jag precis beställt!

 2. avatar

  Åh, saknar den tiden då jag kände att jag hade tiden att sätta mig och läsa en bok i flera timmar i sträck. Läsning är något som blivit väldigt väldigt lite av för mig sen vår lilla Ella kom. Jag hoppas att tiden kommer tillbaka snart. Det är ju en så skön avkoppling:)

 3. avatar
  säger:

  Älskar att läsa, ska kolla upp dom 🙂

 4. avatar

  Låter som en bok jag skulle vilja läsa 🙂

 5. avatar

  Jag älskar också att läsa och läser mycket i perioder. Sommaren är en sån tid! Det här lät som en bok för mig, den får jag ta och lägga på minnet 🙂

 6. avatar
  säger:

  Tack för tips =D

 7. avatar

  Den boken har jag inte läst. Så tack för tipset!
  Kram!

 8. avatar
  säger:

  Det låter hemskt men jag tar mig lättast tiden att läsa böcker på jobb… Jobbar ju natt och mellan rundorna och larmen får vi lov att sitta och då tar jag mig an böcker. Hemma är det så mycket annat som lockar… Noll böcker blev lästa under semestern.

 9. avatar
  säger:

  Sommaren är bästa tiden för böcker:)

 10. avatar

  Önskar jag var en sån som kunde läsa! Haha, jag har nog knappt ens läst 10 böcker i mitt liv ^^

 11. avatar

  En bok är avkoppling och avkoppling är semester……så bara njut. Kram Anette

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: