29 november 2023

Semestermood

Godmorgon. Igår hade vi några härliga timmar vid badet innan det var dags att åka till jobbet. Jag känner att jag är i semestermood nu och räknar ner. Ska alldeles strax åka iväg och jobba de sista fem timmarna och sedan är det ledigt i fyra härliga veckor. Det kommer bli så härligt och jag längtar. 
Efter jobbet ska jag in till stan och ge blod och handla några småsaker inför Gotlandsresan. Vi åker på tisdag och nu börjar jag längta dit. Hoppas vi har tur med vädret bara. 
Ha en härlig fredag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Semestermood

  1. Vilka härliga badbilder!
    Gött med 4 veckors semester! Själva njuter jag av sista sommaren som mammaledig <3
    Ha en bra dag i solen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: